Μπορεί η τέμνουσα μηχανή λέιζερ να κόψει το γαλβανισμένο φύλλο;

May 17, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί η τέμνουσα μηχανή λέιζερ να κόψει το γαλβανισμένο φύλλο;

Το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα είναι ένα κοινό υλικό που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία κατασκευής. Το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα είναι ντυμένο με ένα στρώμα του ψευδάργυρου μετάλλων στην επιφάνεια του φύλλου χάλυβα προκειμένου να αποτραπεί η επιφάνεια του φύλλου χάλυβα από τη διάβρωση και να παραταθεί η ζωή υπηρεσιών του. Είναι αυτό το υλικό κατάλληλο για το λέιζερ τέμνουσα μηχανή;
Γενικά, για το γαλβανισμένο φύλλο, η τέμνουσα μηχανή λέιζερ μπορεί εύκολα να κόψει, και τα οργανικότερα και ανόργανα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όλα τα είδη υλικών μετάλλων που χρησιμοποιούνται συνήθως στο βιομηχανικό σύστημα κατασκευής, η του οποίου σκληρότητα αυτό έχει, κόβουν σχεδόν. Ο χαλκός, το αργίλιο και τα πιάτα κραμάτων τους είναι όλοι ΕΝΤΆΞΕΙ.

Στο στάδιο γαλβανισμένου του επεξεργασία φύλλου, το βοηθητικό αέριο πρέπει να προστεθεί. Η αγνότητα και η πίεση του βοηθητικού αερίου έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα του τέμνοντος τμήματος φύλλων. Η αγνότητα του οξυγόνου που χρησιμοποιείται για την κοπή πρέπει να είναι περισσότερο από 99,6%. Όταν η αγνότητα του οξυγόνου που χρησιμοποιείται για την κοπή είναι υψηλότερη, η τραχύτητα και η ποιότητα γαλβανισμένου του κοπή τμήματος φύλλων είναι υψηλότερες. Φυσικά, το κόβοντας κόστος είναι επίσης υψηλότερο. Η αγνότητα του αζώτου κατά τη διάρκεια της κοπής θα είναι περισσότερο από 99,5%. Η βελτίωση της αγνότητας του αζώτου μπορεί να εξασφαλίσει ότι το χρώμα της τέμνουσας ραφής δεν θα αλλάξει στο στάδιο γαλβανισμένου του κοπή φύλλου.