Έλεγχος 1530 τέμνουσα μηχανή 1000Watt CypOne ανοξείδωτου λέιζερ

Έλεγχος 1530 τέμνουσα μηχανή 1000Watt CypOne ανοξείδωτου λέιζερ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Honest
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: HN - 1530

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή: 15999 USD/ Set-39999 USD / Set
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 40 σύνολο/μήνας
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Τέμνουσα μηχανή μετάλλων λέιζερ ινών Δύναμη λέιζερ: Raycus 1000w/1500w
Τέμνουσα περιοχή: 15*30M Σύστημα ελέγχου: NC σύστημα στούντιο system/CYPCUT
Λειτουργία: Τέμνοντα ανοξείδωτα υλικά μετάλλων χαρτοκιβωτίων Πηγή λέιζερ: IPG/Raycus/MAX
Εξουσιοδότηση: 2 Raycus αργιλίου τεμνουσών έτη μηχανών λέιζερ Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

Ανοξείδωτο 1530 τέμνουσα μηχανή λέιζερ

,

Έλεγχος 1530 CypOne τέμνουσα μηχανή λέιζερ

,

1000Watt τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών

Περιγραφή προϊόντων

Ανοξείδωτος κόπτης 1000 μετάλλων χαρτοκιβωτίων 1530 τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών W

Επισκόπηση μηχανών

Το σημαντικότερο πράγμα της μηχανής λέιζερ ινών είναι λέιζερ. Το λέιζερ ινών είναι ένας νέος τύπος του λέιζερ ινών που αναπτύσσεται στον κόσμο. Υψηλής ενέργειας ακτίνα λέιζερ πυκνότητας αποτελεσμάτων και το συλλέγει στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία, έτσι ώστε την περιοχή που ακτινοβολείται από το πολύ λεπτό σημείο εστίασης στο κομμάτι προς κατεργασία λειώνουν στιγμιαία. Με την αεριοποίηση, η αυτόματη κοπή πραγματοποιείται με την κίνηση της θέσης ακτινοβολίας σημείων μέσω του μηχανικού συστήματος αριθμητικού ελέγχου, με τη γρήγορες ταχύτητα και τη υψηλή ακρίβεια. Η σερβο μηχανή μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια ταχύτητας και θέσης πολύ ακριβώς, και μπορεί να μετατρέψει το σήμα τάσης στη ροπή και την ταχύτητα για να οδηγήσει το αντικείμενο ελέγχου. Ώστε να ολοκληρωθεί η τέμνουσα υποχρέωση του μετάλλου.

 

Στοιχεία μηχανών

Εγκάρσια δοκός
Ακτίνα χάλυβα
Λέιζερ
ΑΝΩΤΑΤΟ 1000W
Τέμνον κεφάλι
RayTools
Σύστημα ελέγχου
CypOne
Οδηγός
IKIO
Ράφι
IKIO
Μειωτής
ΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
Χ σερβο μηχανή άξονα
WEICHI
Σερβο μηχανή άξονα Υ
WEICHI
Σερβο μηχανή άξονα Ζ
WEICHI

 

Εφαρμογή

1. Αυτοκινητική κατασκευή. Πολλές πτυχές της αυτοκινητικής βιομηχανίας κατασκευής μπορούν να λυθούν με τις τέμνουσες μηχανές λέιζερ. Οι αυτοκινητικές πόρτες, το σώμα, το πάτωμα, η κουκούλα, οι οπίσθιες καλύψεις, οι αερόσακοι, κ.λπ., και μερικά μικρά μέρη μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία από τις τέμνουσες μηχανές λέιζερ.

 

2. Προϊόντα υλικού. Υπάρχουν πολλά προϊόντα υλικού. Το καθημερινό υλικό λουτρών, το υλικό ξενοδοχείων, οι διακοσμήσεις υλικού, οι τέχνες υλικού, κ.λπ. μπορούν όλα να υποβληθούν σε επεξεργασία από τις τέμνουσες μηχανές λέιζερ.

 

3. Σκεύος για την κουζίνα. Υπάρχουν πολλοί τύποι σκευών για την κουζίνα, και η τέμνουσα μηχανή λέιζερ μπορεί να συναντήσει όλα τα είδη προσαρμοσμένης παραγωγής, εάν είναι μαζική παραγωγή ή μικρή εξατομικευμένη batch παραγωγή, εφ' όσον υπάρχει ένα σχέδιο, αυτό μπορεί να παραχθεί.

 

4. Μέταλλο φύλλων. Πολλοί κατασκευαστές κάνουν μόνο την επεξεργασία μετάλλων φύλλων, που δεν τελειώνουν - τα προϊόντα, έτσι η τέμνουσα μηχανή λέιζερ μπορούν να ειπωθούν για να είναι μια πολύ καλή λύση. Το κόστος του εργατικού δυναμικού και των υλικών πόρων μπορεί να μειωθεί πολύ. Εφ' όσον υπάρχει μια διαταγή, η λειτουργία μπορεί να αρχίσει αμέσως.

 

Έλεγχος 1530 τέμνουσα μηχανή 1000Watt CypOne ανοξείδωτου λέιζερ 0

 

Λεπτομέρεια προϊόντων

1. ΑΝΩΤΑΤΟ λέιζερ ινών: Είναι το τμήμα πυρήνων της τέμνουσας μηχανής λέιζερ ινών, και είναι επίσης η «πηγή ισχύος» για την τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών για να πραγματοποιήσει την τέμνουσα λειτουργία. Έναντι άλλων τύπων λέιζερ, τα λέιζερ ινών έχουν τα πλεονεκτήματα της υψηλότερης αποδοτικότητας, της μακρύτερης ζωής υπηρεσιών, της λιγότερης συντήρησης, και του χαμηλότερου κόστους.

 

2. Τέμνον κεφάλι Raytools: Το τέμνον κεφάλι της τέμνουσας μηχανής λέιζερ είναι μια συσκευή παραγωγής λέιζερ, η οποία αποτελείται από ένα ακροφύσιο, έναν φακό εστίασης και ένα ακολουθώντας σύστημα εστίασης. Το τέμνον κεφάλι της τέμνουσας μηχανής λέιζερ θα ταξιδεψει σύμφωνα με την τέμνουσα διαδρομή συνόλου, αλλά το ύψος του τέμνοντος κεφαλιού λέιζερ πρέπει να ρυθμιστεί και να ελεγχθεί κάτω από τα διαφορετικά υλικά, τα διαφορετικά πάχη, και τις διαφορετικές τέμνουσες μεθόδους.

 

3. Σερβο μηχανή WEICHI: Η σερβο μηχανή αναφέρεται στη μηχανή που ελέγχει τη λειτουργία των μηχανικών συστατικών στο σερβο σύστημα, και είναι μια βοηθητική συσκευή αλλαγής ταχύτητας μηχανών έμμεση. Η σερβο μηχανή μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια ταχύτητας και θέσης πολύ ακριβώς, και μπορεί να μετατρέψει το σήμα τάσης στη ροπή και την ταχύτητα για να οδηγήσει το αντικείμενο ελέγχου. Η υψηλής ποιότητας σερβο μηχανή μπορεί αποτελεσματικά να εξασφαλίσει την τέμνουσα ακρίβεια, ταχύτητα προσδιορισμού θέσης και να επαναλάβει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης της τέμνουσας μηχανής λέιζερ.

 

4. Ψυγείο λι Han: Το ψυγείο είναι η δροσίζοντας συσκευή της τέμνουσας μηχανής λέιζερ, μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να δροσίσει το λέιζερ, τον άξονα και άλλες συσκευές. Τα τρέχοντα ψυγεία όλα διακόπτες εξοπλισμού ελέγχου περιέχουν της εισαγωγής και παραγωγής, καθώς επίσης και τους προηγμένους λειτουργίες των συναγερμών ροής του νερού ψύξης, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, και η απόδοσή τους είναι σταθερότερη.

 

Έλεγχος 1530 τέμνουσα μηχανή 1000Watt CypOne ανοξείδωτου λέιζερ 1

 

FAQ

Q1: Ποιες μορφές κατάρτισης το τίμιο λέιζερ παρέχει για τους πελάτες;

Α1: Επιτόπια κατάρτιση, μακρινή καθοδήγηση, αποστολή, κ.λπ.

Q2: Ποιο περιεχόμενο το τίμιο λέιζερ εκπαιδεύει για τους πελάτες;
A2: Η κατάρτιση πελατών είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος υπηρεσιών αγοράς. Επιπλέον στις πλήρεις τεχνικές ανταλλαγές με τους πελάτες στο πρώτο στάδιο, το τίμιο λέιζερ διευθύνει συνήθως την πλήρη τεχνική κατάρτιση για τους πελάτες όταν γίνονται αποδεκτές το περιεχόμενο κατάρτισης περιλαμβάνει κυρίως: κατανόηση της κύριων απόδοσης, της δομής και της αρχής του εξοπλισμού. Εξηγήστε τη γνώση και τις προφυλάξεις προστασίας ασφάλειας λέιζερ. Κατάρτιση της ακολουθίας ανάμματος και από, της καθημερινής συντήρησης, κ.λπ.

Q3: Πού είναι η κατάρτιση θέση;
A3: Οι πελάτες έρχονται στην επιχείρηση για τους μηχανικούς κατάρτισης ή τραίνων να πάνε στη θέση του πελάτη για την κατάρτιση.

Q4: Εάν μερικά προβλήματα συμβαίνουν σε αυτήν την μηχανή κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, τι θα έπρεπε να κάνω;
A4: Θα παράσχουμε τα ελεύθερα μέρη κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης μηχανών εάν η μηχανή να έχε μερικά προβλήματα. Ενώ παρέχουμε επίσης την ελεύθερη υπηρεσία μεταπωλήσεων ζωής μακροχρόνια. Έτσι οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ακριβώς ξέρτε, θα σας δώσουμε τις λύσεις.

Μας ελάτε σε επαφή με!
Παρέχουμε στους πελάτες τις καταλληλότερες μηχανές!
Τίμια Co. μηχανημάτων Shandong, ΕΠΕ
Τηλ.: 0086-13287638101 (Cindy)
Επίσημος ιστοχώρος: το http://www.cncfiberlasercuttingmachine.com/
Διεύθυνση: Περιοχή Licheng, Jinan, Shandong, Κίνα
 
Έλεγχος 1530 τέμνουσα μηχανή 1000Watt CypOne ανοξείδωτου λέιζερ 2

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Έλεγχος 1530 τέμνουσα μηχανή 1000Watt CypOne ανοξείδωτου λέιζερ θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.