Απαιτήσεις συντήρησης για τα κάθετα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα

June 14, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Απαιτήσεις συντήρησης για τα κάθετα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα

1. Συντήρηση εμφάνισης του κάθετου επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου: κρατήστε την εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια της μηχανής καθαρής. Κυρίως αφαιρέστε την αρχειοθέτηση σιδήρου, τους λεκέδες πετρελαίου και άλλα sundries στη μηχανή, στον πάγκο εργασίας και στην τριαξωνικός τηλεσκοπική κάλυψη.

4. Συντήρηση του ηλεκτρικού γραφείου του κάθετου επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου: ελέγξτε εάν ο ανεμιστήρας λειτουργεί κατάλληλα, και καθαρός επάνω η σκόνη και τα συντρίμμια στο δίκτυο ανεμιστήρων και φίλτρων εγκαίρως. 5. Συντήρηση πηγής αέρα: ελέγξτε εάν η πίεση του πνευματικού συστήματος ελέγχου είναι κανονική, εάν υπάρχει διαρροή αέρα, και κρατά τη σωλήνωση ομαλή.

6. Συντήρηση πετρελαίου λίπανσης του κάθετου επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου: ελέγξτε το ποσό πετρελαίου δεξαμενής ψύξης δί ελαίου αξόνων και εάν η εργασία είναι κανονική, προσθέστε το δροσίζοντας πετρέλαιο εγκαίρως Ελέγξτε το ποσό πετρελαίου στο γραφείο λαδώνοντας πετρελαίου της ράγας οδηγών. Εάν το ποσό πετρελαίου είναι ανεπαρκές, το λαδώνοντας πετρέλαιο πρέπει να προστεθεί εγκαίρως.

7. Κάθετη συντήρηση κεντρικού υδραυλική πετρελαίου κατεργασίας: ελέγξτε τη δεξαμενή πετρελαίου που η υδραυλική αντλία είναι ανώμαλος θόρυβος, το λειτουργώντας επίπεδο πετρελαίου είναι κανονικό, προσθέτει το υδραυλικό πετρέλαιο εγκαίρως, η σωλήνωση και οι ενώσεις διαρρέουν, η πίεση μετρητών πίεσης είναι κανονική.

8. Συντήρηση της περιβάλλουσας περιοχής: καθαρίστε επάνω τις αρχειοθετήσεις σιδήρου και sundries γύρω από τον εξοπλισμό κάθε μέρα, κρατήστε την περιβάλλουσα περιοχή καθαρή και καθαρή, και τοποθετήστε το κομμάτι προς κατεργασία τακτοποιημένα.